Бејкон бургер
(плескавица, сланина, кашкавал, салата, помфрит)

240 ден.
Филитеа бургер
(плескавица, салата, кашкавал, домашно лепче, помфрит)

220 ден.
Криспи чикен бургер
(похован стек во корнфлекс, тартар сос, помфрит)

280 ден.
Пица сендвич
(кечап, кашкавал, шунка, печурки, сусам)

200 ден.
Пилешки кец
(домашно лепче, пилешко месо, кашкавал, печурки, сусам, павлака, кечап, мајонез, салата)

200 ден.
Мафа бургер
(3 различни мали бургери со 3 различни сосови, кашкавал, салата, помфрит)

300 ден.
Клуб сендвич
(шунка, кашкавал,павлака, салата, помфрит)

200 ден.
Чикен бургер
(домашно лепче, стек, кашкавал, салата, помфрит)

230 ден.
Филитеа сендвич
(домашно лепче, шунка, кашкавал, павлака, печурки, сусам, салата, мајонез, кечап)

170 ден.