Топло ладно

130 ден.
Парфе

120 ден.
Овошен чизкејк

130 ден.
Сладолед топка

40 ден.
Кух денмарка

150 ден.
Банана сплит

120 ден.
Палачинка 1 бр.

70 ден./80 ден.
Палачинка со банана 1 бр.

90 ден.
Палачинка со нутела 1 бр.

100 ден.
Палачинка со нутела и банана 1 бр.

100 ден./120 ден.