Омлет: Класичен
(3 јајца, шунка, кашкавал, печурки)

150 ден.
Специјал
(3 јајца, сланина, кашкавал, печурки)

200 ден.
Комбиниран
(3 јајца, врат, сирење, кашкавал, печурки)

180 ден.
Пржени рибанки
(3 рибанки, парче сирење, гарнир)

160 ден.
Врап појадок
(тортиља, 2 јајца, сланина, салата, сос, кашкавал, помфрит)

180 ден.