Тава калцоне 350 гр.
(пилешко месо, печурки, хопла, зачини)

280 ден.
Филитеа круна
(пилешко месо роловано со пршута, моцарела, сос од печурки)

330 ден.
Пилешко во кари или бешамел сос

280 ден.
Пилешко во пикантен сос со печурки

250 ден.
Селско месо 300 гр.
(свинско/пилешко/мешано месо, печурки, сос, кашкавал)

260 ден.
Македонски багет
(тесто полнето со кебапи, кашкавал, буковец, премачкано со јајца)

300 ден.
Филитеа џамбо
(2 вешалици, 2 плескавици, едамер сланина, салата, помфрит)

350 ден.
Стек 1 бр.

250 ден.
Грчка плескавица

280 ден.
Пафлак 1кг.

700 ден.
Ложено месо 1кг.

800 ден.
Филитеа плескавица
(лепче, кајмак, мелено месо, кулен)

320 ден.
Плескавица фантазија
(плескавица со кашкавал, кулен, врат и сланина, во тесто полиена со кашкавал и кајмак)

350 ден.