Фунги
(сос, пармезан, печурки)

200 ден.
Карбонара
(хопла, печурки, сланина, кашкавал)

250 ден.
Болоњезе
(мелено месо, пармезан)

250 ден.
Кватро формаџи
(4 вида сирење)

280 ден.
Рижото пилешко
(ориз, пилешко месо, печурки, кашкавал)

250 ден.
Рижото со зеленчук
(ориз, зеленчук, кашкавал)

200 ден.