Мајонеза 450 гр.
(доматен сос, шунка, кашкавал, оригано, мајонез)

230 ден./250 ден.
Капричиоза 450 гр.
(доматен сос, шунка, оригано, кашкавал)

220 ден./240 ден.
Маргарита
(доматен сос, кашкавал, оригано)

180 ден./200 ден.
Вегетаријанска
(доматен сос, кашкавал, пиперки, печурки, кромид, домати, оригано)

220 ден./240 ден.
Мексикана
(доматен сос, шунка, чајна, кашкавал, печурки, оригано, феферони)

240 ден./260 ден.
Кватро Формаџи
(доматен сос, плаво сирење, кашкавал, моцарела, бри, камемберг, оригано)

300 ден./320 ден.
Наполитана
(доматен сос, кашкавал, маслинки, печурки, оригано)

200 ден./220 ден.
Филитеа Хаус
(доматен сос, кашкавал, печурки, шунка, оригано, врат, кулен, пршут, сланина, сирење)

320 ден./350 ден.
Пеперони
(доматен сос, кашкавал, чајна, сирење, свежа лута пиперка или феферонки, оригано)

240 ден./260 ден.
Поло формаџи
(доматен сос, кашкавал, печурки, пршут, плаво сирење, моцарела, оригано)

280 ден./300 ден.
Диаволо
(доматен сос, кашкавал, кулен, печурки, оригано)

240 ден./260 ден.
Ватикано
(доматен сос, кашкавал, печурки, врат, оригано)

230 ден./250 ден.
Домашна
(доматен сос, кашкавал, сланина, јајце, печурки, оригано)

240 ден./260 ден.
Свинска/пилешка
(со или без јајца)

250 ден.
Свинска/пилешка
(кашкавал)

280 ден.
Свинска/пилешка (специјал)
(сланина и кашкавал)

300 ден.
Селска
(свинско месо, буковец, сирење)

300 ден.
Моника Белучи
(свинско месо, кашкавал, ситно сецкани сланина и врат)

300 ден.