Шопска салата
(краставици, домати, рендано сирење)

160 ден.
Грчка салата
(краставици, домати, сирење на коцки, кромид, маслинки)

160 ден.
Таратор
(краставици, павлака, лук, маслинки)

150 ден.
Мешана салата
(краставици, домати, зелка, марула, цвекло, морков, овчо сирење, маслинки)

230 ден.
Цезар салата
(марула, кубети, шери домати, пармезан, стек, сос)

250 ден.
Филитеа салата
(лепче, шунка, краставица, домат, пиперка, кашкавал, сирење, кромид, маслинки)

240 ден.
Цезар салата со пршута
(марула, кубети, шери домати, пармезан, стек, сос, пршута)

290 ден.