Пилешки прсти во корнфекс 300 гр.

280 ден.
Пилешки прсти 250 гр.

240 ден.
Пирошка 1 бр.

80 ден.
Похован кашкавал 1 бр.

120 ден.
Похована зденка 1 бр.

40 ден.
Пржени/поховани печурки 300 гр.

200/210 ден.
Даска комбо за 6 особи
(салата, пиперка во павлака, лутица, пастрамајлија специјал, прсти, зденки, кашкавал, пирошки, пох. печурки)

1200 ден.
Похована даска - мала/голема
(прсти, кашкавал, зденки, пирошки, пох. печурки)

600 ден./1200 ден.